ГоловнаПолітика

У Севастополі пройшов мітинг за відставку путінського намісника

Меняйла звинуватили в крадіжці грошей з Москви.

В окупованому Севастополі в неділю пройшов мітинг громадського руху "Захистимо Севастополь" за відставку путінського намісника Сергія Меняйла. Як повідомляє "Севинформбюро", чиновника звинувачують у невиконанні взятих на себе зобов'язань і крадіжці грошей, які виділяють на місто з Москви.

Фото: ru.krymr.com

"Усе, що робить федеральний центр і всі ті фінанси, які виділяють на Севастополь, вони просто-напросто розкрадаються. Приклад - це дороги. Торік виділили 300 мільйонів на ремонт і будівництво нових доріг. Де? Де ці 300 мільйонів? Хочеться взяти цього губернатора і провести дорогами: "Скажи, куди ти закопав ці гроші, де вони лежать?" Поки Сергій Меняйло займає посаду губернатора, нічого в Севастополі відбуватися не буде. На краще змінюватися нічого не буде", - цитує видання координатора руху Олександра Карлюка.

Нагадаємо, що Меняйло - діючий російський керівник міста, призначений Володимиром Путіним в.о. губернатора Севастополя 14 квітня 2014 року замість мільйонера Олексія Чалого, який очолив проросійські протести в лютому і захопив владу в місті за помітної підтримки місцевого населення (в місті базується російський флот, десятки тисяч городян були громадянами Росії і до анексії Криму). І той, і інший - члени пропутінської "Єдиної Росії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram