ГоловнаСуспільствоВійна

Начальник Генштабу вирішив призначити Яроша радником

Лідер "Правого сектору" працюватиме в Міністерстві оборони.

Начальник Генштабу вирішив призначити Яроша радником
Фото: mil.gov.ua

Начальник Генерального штабу генерал-полковник Віктор Муженко вирішив призначити лідера "Правого сектору" Дмитра Яроша своїм радником. Також визначено формат співпраці Добровольчого українського корпусу ПС зі Збройними силами України.

Про це повідомила прес-служба Міноборони.

"Бійці ДУК у багатьох боях гідно проявили свою високу вмотивованість і бойовий дух. Їхній досвід і знання будуть працювати на розвиток усіх Збройних сил. Ми розуміємо необхідність змін і підвищення ефективності на всіх рівнях роботи армії. Ми також розглядаємо різні моделі розвитку резервних підрозділів Збройних сил. Ми будемо розробляти проекти змін і втілювати їх у життя, незважаючи на зовнішню агресію і внутрішній опір тих, хто реформ не хоче. Ми зібрали всіх патріотів і захисників України під єдиним командуванням", - прокоментував своє рішення Муженко.

Як повідомляють, ДУК буде підкорятися армійському керівництву в питаннях, пов'язаних з обороною держави. При цьому Міноборони залишає можливість бійцям ПС воювати не на постійних, а на ротаційних засадах.

Нагадаємо, раніше в ПС заявляли, що ДУК готовий увійти в армію тільки як автономний підрозділ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram