ГоловнаСуспільствоВійна

За ніч бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО

Найбільше обстрілів було на Артемівському напрямку.

За ніч бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО
Фото: EPA/UPG

Українські військові утримують свої позиції вздовж лінії розмежування на Донбасі, протидіючи хаотичним збройним провокаціям бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Зокрема з 18-ї години 30 березня до опівночі 31 березня зафіксовано 13 випадків порушення терористами режиму тиші. Переважно бойовики використовували стрілецьку зброю.

За даними прес-центру АТО, найбільше обстрілів зафіксували на Артемівському напрямку. "Тут противник вів вогонь із кулемета по наших позиціях поблизу Ленінського, Майорська, Троїцького. Крім того, о 20:20 і 20:47 селище Троїцьке бойовики обстріляли з 82-міліметрових мінометів. Також о 19:05 злочинці застосували 120-міліметровий міномет на нашому опорному пункту в районі Авдіївки", - йдеться в повідомленні.

"Не піддаючись на провокації ворога, українські військові суворо дотримуються Мінських домовленостей і вогонь відкривають тільки у відповідь", - наголосили в прес-центрі.

Нагадаємо, вчора бойовики обстріляли позиції українських військових 26 разів.Переважно терористи відкривали вогонь на Донецькому і Маріупольському напрямках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram