ГоловнаПолітика

Порошенко: Україна живе в режимі стрес-тесту (документ)

Президент надіслав звернення учасникам V Національного Експертного Форуму

Порошенко: Україна живе в режимі стрес-тесту (документ)
Фото: dyvys.in

Україна потребує досвіду, знання й ідей не менше, ніж зброї. Про це йдеться у зверненні президента Петра Порошенка до учасників П'ятого Національного Експертного Форуму "Україна. Стрес-тест", організованого Інститутом Горшеніна.

"Нинішній форум проходить під назвою "Україна. Стрес-тест". Дійсно, ми живемо в режимі стрес-тесту. І це не просто випробування кожного з нас на міцність. Це шанс залишити в минулому все, що гальмувало розвиток України і заважало її перетворенню на справжню сучасну світову державу. Зараз ми робимо все для того, щоб цей рух уперед вже ніхто і ніколи не зміг зупинити", - йдеться у зверненні.

"Досвід, знання, ідеї - всього цього Україна сьогодні потребує не менше, ніж зброї. Нам не вистачає якісних дискусійних майданчиків, на яких буде народжувати новий зміст - основа для успіху країни, її конкурентоспроможності і у своєму регіоні, і у світі", - додав Порошенко.

"Маємо справу з негативною синергією - поєднанням проблем, яких не вирішували роками. Корупція, неефективна економічна модель, непрацюючі державні інститути - і це в умовах зовнішньої агресії і війни, яка триває вже рік", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що LB.ua веде онлайн-трансляцію П'ятого Національного Експертного Форуму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram