ГоловнаПолітика

МВС підтвердило загибель двох осіб при катастрофі "кукурудзника" на Волині

Огляд місця події припинено у зв'язку з погіршенням видимості

МВС підтвердило загибель двох осіб при катастрофі "кукурудзника" на Волині

Число жертв аварії літака АН-2 у Волинській області зросло до 2 осіб.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби УМВС України на Львівській залізниці.

"За попередніми результатами огляду місця падіння, в літаку загинуло двоє людей. Експерти Нацбюро розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами проводять огляд місця події. В даний час огляд припинено у зв'язку із погіршенням видимості. Місце події міліція взяла під охорону", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час обстеження місця падіння літака експерти виявили останки двох обгорілих тіл. Також на місці події виявлено залишки тютюнових виробів іноземного виробництва.

Причини і обставини аварії з'ясовують слідчі УМВС України на Львівській залізниці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 281 КК України "Порушення правил повітряних польотів, що спричинило загибель людей".

Нагадаємо, 26 березня о 5:00 у Волинській області біля житлового будинку впав літак Ан-2. На місці події виявлено пошкодження даху житлового будинку та частково пошкоджено паркан будинку. Проводяться заходи щодо встановлення осіб загиблих. Постраждалих серед жителів немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram