ГоловнаПолітика

Коломойський має відповісти за законом за інцидент під "Укрнафтою", - СБУ

Також мають бути притягнуті до відповідальності озброєні люди, що стояли під будівлею "Укрнафти", вважає Наливайченко

Коломойський має відповісти за законом за інцидент під "Укрнафтою", - СБУ
Фото: Макс Требухов

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський має бути притягнутий до відповідальності за інцидент під будівлею ПАТ "Укрнафти" в Києві 22 березня.

Про це заявив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко в ефірі 5 каналу, передає РБК-Україна.

"Державні чиновники або чиновники, які з'являються і на тлі такої діяльності та таких озброєних людей роблять комерційні або інші заяви, на наше переконання, також повинні бути притягнуті до відповідальності", - заявив Наливайченко.

За його словами, озброєні люди, що стояли під будівлею "Укрнафти", не мають нічого спільного з охороною адмінбудинку і також мають бути притягнуті до відповідальності.

"Люди, які виставляли зброю і таким чином хизувалися перед абсолютно мирним приміщенням у мирному місті, також мають дати пояснення і будуть притягнуті до відповідальності і, головне - позбавлені раз і назавжди права носити будь-яку зброю", - підкреслив голова СБУ.

Нагадаємо, інцидент в "Укрнафті" отримав розголос ввечері 22 березня, коли народний депутат Сергій Лещенко заявив, що голова ДніпрОДА Ігор Коломойський барикадується в будівлі компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram