ГоловнаПолітика

Кличко зупинив зростання квартплати і цін на хліб завдяки системним змінам, - заступник голови КМДА

У мерії заявили про скорочення бюрократії та руйнування корупційних схем

Кличко зупинив зростання квартплати і цін на хліб завдяки системним змінам, - заступник голови КМДА
Фото: facebook.com/ferendovich

Зупинити зростання квартплати і ціни на хліб у Києві, незважаючи на війну на Сході, а також економічну кризу, вдалося завдяки своєчасним антикризовим заходам керівництва столиці. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

"Мер Києва Віталій Кличко прийняв ряд важливих рішень, серед яких реформування системи ЖКГ, а також розкриття корупційних схем попередньої влади. Самі ці зміни в системі дозволили зупинити підвищення тих тарифів для киян, які формує влада. Водночас мер вимагає від монополістів прозорості і справедливості при формуванні тарифів на газ, тепло, воду, електрику", - заявив Пантелєєв.

Крім того, він вважає важливим принципову позицію Кличка, який виступив проти підвищення ціни на хліб у столиці, незважаючи на стрімке падіння гривні.

Заступник голови КМДА також зазначив, що скорочення бюрократії, відповідальність керівництва муніципальних підприємств і реальне руйнування корупційних схем, які запровадив Кличко, вже почали давати реальні результати.

"Міська влада почала оновлювати парк транспорту, працювати над освітленням, відкрила двомісячник благоустрою міста, почала втілювати інші проекти, які змінять повсякденне життя киян", - зазначив Пантелєєв.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко заявив про заборону підвищення частини тарифів, на які впливає місцева влада, а саме - квартплати. Крім того, на вимогу мера ПАТ "Київхліб" знизило раніше підвищену ціну на хліб у столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram