ГоловнаПолітика

Прокурор Києва сумнівається в об'єктивності розслідування щодо себе

Юлдашев заперечує звинувачення у хабарництві

Прокурор Києва сумнівається в об'єктивності розслідування щодо себе
Сергей Юлдашев

Прокурор Києва Сергій Юлдашев сумнівається в об'єктивності проведеного Генеральною прокуратурою розслідування щодо себе.

Про це він сказав на брифінгу.

"Раніше нами проводилася перевірка за тими фактами, що син (заступника генерального прокурора Олексія) Баганця, займаючи посаду начальника управління прокуратури Києва, займається "кришуванням" грального бізнесу. Сьогодні є понад 20 пояснень посадових осіб прокуратур районів, які говорили, що їм надходили команди щодо грального бізнесу. Документи було передано на адресу генпрокурора... Я не заперечую проти перевірки щодо себе шляхом слідства, але чи буде воно об'єктивним, якщо його проводитиме Баганець", - сказав він.

За його словами, на даний момент прокуратура проводить перевірку за фактами "кришування" грального бізнесу сином Баганця.

При цьому прокурор Києва заперечує звинувачення у хабарництві. Раніше депутат Ради Купрій заявляв, що Генеральна прокуратура почала розслідувати кримінальне провадження за фактом одержання хабара та зловживання службовим становищем прокурором Києва Сергієм Юлдашевим.

Як повідомлялося, 5 березня прокуратура Київської області провела обшук у приміщенні прокуратури столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram