ГоловнаПолітика

Порошенко призначив своїм радником економіста Пасхавера

Новопризначений радник має намір сконцентруватися на втіленні реформ

Порошенко призначив своїм радником економіста Пасхавера
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко призначив своїм позаштатним радником відомого економіста Олександра Пасхавера.

Про це інформує прес-служба Глави держави.

Вручаючи новому раднику посвідчення, Президент зазначив, що Пасхавер робить величезну роботу для України. Глава держави висловив сподівання, що завдяки спільній роботі поради будуть ефективно втілені в життя. "Важливо, щоб наші з Вами зусилля, наш позитивний досвід роботи були реалізовані на благо України", - зазначив він.

Олександр Пасхавер зазначив, що має намір сконцентруватися на втіленні реформ.

Президент ще раз наголосив, що війна не є виправданням для того, щоб не проводити реформи. "Необхідність реформування, наведення порядку, справедливої та ефективної форми організації економіки держави - ці виклики не менш небезпечні, ніж виклики на зовнішньому фронті", - сказав він.

Порошенко підкреслив, що Україна має багато зовнішніх союзників. "Я переконаний, що і на внутрішньому фронті у нас величезна кількість союзників. Хотів би, щоб ми з Вами об'єднали зусилля, щоб забезпечити перемогу в цій надзвичайно важливій боротьбі", - додав Президент.

70-річний економіст, президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер тривалий час займався дослідженнями з питань економічної ефективності, приватизації та демонополізації. У різний час був радником Президента, Прем'єр-міністра, віце-прем'єр-міністра, міністра економіки, голови Фонду державного майна України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram