ГоловнаПолітика

"Регіонал" Олійник не зміг відсудити у журналістів 100 тис. грн

Екс-депутат вимагав компенсації морального збитку за статтю про "закони 16 січня"

"Регіонал" Олійник не зміг відсудити у журналістів 100 тис. грн
Фото: Макс Левин

Печерський райсуд Києва залишив без розгляду позов колишнього народного депутата від Партії Регіонів Володимира Олійника до голови ревізійної комісії Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ), редактора газети "Правдошукач" Юрія Шеляженка і фрилансера Альони Палій.

Відповідне рішення 16 березня оголосила суддя Олеся Батрин, повідомляє офіційний сайт НМПУ.

"Олійник не з'явився на жодне засідання у цій справі. На останні засідання не приходила і його адвокат без пояснення причин. У зв'язку з цим медіа-юрист, заступник голови НМПУ Олександр Тарасов вказав на підстави для припинення провадження у цій справі", - йдеться в повідомленні.

Екс-нардеп вимагав від журналістів спростування окремих уривків статті "Диктатура закону як джерело соціальних потрясінь в Україні" та компенсації моральних збитків у сумі 100 тис. грн. У НМПУ обурені цинізмом Олійника, оскільки він сам перебуває в розшуку, і вимагають від Генеральної прокуратури довести до кінця розслідування у його справі.

Фото: nmpu.org.ua

Нагадаємо, ГПУ оголосила Володимира Олійника в розшук у грудні 2014 року у справі про фальсифікацію голосування за "диктаторські закони" екс-президента Віктора Януковича від 16 січня 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram