ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція стабілізувала ситуацію в Костянтинівці

Особи організаторів заворушень установлено

Міліція стабілізувала ситуацію в Костянтинівці
Фото: novosti.dn.ua

Начальник ГУ МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що вночі міліції вдалося переконати більшу частину протестувальників у Константинівці розійтися.

Аброськін зі своїм заступником уночі зустрілися з жителями міста, які зібралися на проспекті Ломоносова, де сталася

смертельна ДТП за участю військових.

"Близько 23.00 залишилися 30-50 молодих людей віком від 18 до 30 років, які переважно були під дією алкоголю. Вимагали справедливого і негайного покарання військових злочинців, з вини яких загинула дитина. Говорили про поведінку військових у місті, в тому числі про заборону продажу їм спиртних напоїв. Також жителів хвилюють питання виплати заробітної плати та мобілізації. І, звичайно, люди запитували, коли настане мир. Переконали більшу частину присутніх розійтися", - написав Аброськін у своєму фейсбуці.

Аброськін додав, що всі факти масових заворушень задокументовано, а особи організаторів встановлено.

Крім того, заступник начальника ГУ МВС у Донецькій області Ілля Ківа у своєму фейсбуці повідомив, що особу призвідника заворушень установлено і найближчим часом його затримають.

Нагадаємо, вдень 16 березня МТЛБ під управлінням військовослужбовців наїхав на трьох осіб. Загинула дівчинка 2008 року народження, яку супроводжувала її рідна тітка, 1976 року народження - вона отримала травми, а немовля жінки 2015 народження не постраждало. Винуватців ДТП, двох військовослужбовців, затримали й передали у військову прокуратуру.

Після ДТП в Костянтинівці почалися заворушення, зокрема люди палили шини біля гуртожитку військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram