ГоловнаСуспільствоВійна

Яроша запросили працювати в Генштаб

Лідер "Правого сектору" стане радником у силовиків.

Яроша запросили працювати в Генштаб
Фото: shitimech.com

Народного депутата, лідера "Правого сектору" Дмитра Яроша призначать на посаду радника начальника Генерального штабу Збройних сил України.

Цю інформацію підтвердив народний депутат Борис Філатов у Фейсбуку.

"Я також підтверджую, що Дмитру запропонували йти у Генштаб... Ярошу. У Генштаб. Може, я все-таки сплю? ПАП (Петро Олексійович Порошенко - ред.) почав діяти правильно. Якщо не можеш заспокоїти своїх критиків, то потрібно навантажити їх роботою на благо країни і розділити з ними відповідальність. Дуже мудро. Знімаю капелюха", - написав Філатов.

Про призначення Яроша також повідомила волонтер Тетяна Ричкова, яку планують призначити на посаду помічника начальника Генштабу.

"Необхідне військово-патріотичне виховання молоді, і в цьому мені допоможе Дмитро Ярош. Він буде призначений на посаду радника НГШ. Насамперед необхідно налагодити координацію з добровольчим рухом для взаємодії зі ЗСУ в зоні АТО", - написала Ричкова у своєму Фейсбуку.Нагадаємо, в лютому представники 13 батальйонів і організацій підписали спільний меморандум про створення Об'єднаного штабу добровольчих сил України. Очолювати штаб будуть сім командирів, у тому числі Дмитро Ярош і Семен Семенченко. Розташовуватися штаб буде в Дніпропетровську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram