ГоловнаПолітика

У Києві встановили "надгробок" Путіну

Президент РФ зображений в образі Адольфа Гітлера

Активісти АвтоМайдану встановили біля посольства Росії у Києві "пам'ятну дошку" Володимиру Путіну, який не з'являвся на публіці з позаминулого четверга. Про це повідомляється на сторінці АвтоМайдану у Фейсбуці.

"Надгробок" виготовлено з чорного граніту, Путін на ньому зображений із характерними для Адольфа Гітлера вусами і зачіскою. Датою "смерті" президента вказано 12 березня 2015 року, поруч написано: "Вова, не підведи!".

Фото: www.facebook.com/automaidan/photos

Нагадаємо, президент РФ вже понад тиждень не з'являється на публіці, скасовано низку заходів з його участю. Через це у ЗМІ почали з'являтися повідомлення про його можливу хворобу. У Кремлі цю інформацію спростували. Понад те, прес-службу російського президента ЗМІ кілька разів "підловили" на повідомленнях про майбутні офіційні зустрічі Путіна в минулому часі. Це стало причиною появи в соцмережах різних чуток, в тому числі і про смерть президента РФ.

Глава РНБО України Олександр Турчинов на питання журналістів, чи знає він щось про долю Путіна, сказав, що "сподівається на те, що і весь цивілізований світ".

Раніше російський телеканал "Дождь" повідомив, що Путін, можливо, хворий на грип і перебуває у своїй резиденції на озері Валдай у Новгородській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram