>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російський "Руйнівник" побив Паскаля в Монреалі

Ковальов підтвердив своє реноме у поєдинку з колишнім чемпіоном

Російський "Руйнівник" побив Паскаля в Монреалі
Фото: sat-novosti.ukoz.ru

Чемпіон світу в напівважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF Сергій Ковальов в Монреалі здобув перемогу над колишнім чемпіоном світу Жаном Паскалем.

Бій відразу пішов в агресивній манері, тому що канадець кинувся вперед. У третьому раунді під час обміну ударами Ковальову вдалося відправити Паскаля на підлогу, однак того врятував гонг. Надалі бій тривав в тій же манері і Паскалю неодноразово вдавалося діставати чемпіона ударами, проте відповіді росіянина були потужнішими. У восьмому раунді Ковальов пішов у агресивну атаку і потряс Паскаля найпотужнішим ударом з правої. Коли чемпіон кинувся добивати суперника, рефері зупинив поєдинок, присудивши Ковальову перемогу технічним нокаутом.

Нагадаємо, торік Ковальов, після блискучої перемоги над "пенсіонером" Хопкінсом, був визнаний в США боксером року. Низка авторитетних американських журналістів вже назвали бій Ковальов - Паскаль "бійкою року", віддавши належне не лише переможцю, а й Паскалю, який у кількох епізодах змусив росіянина оборонятися.

У Північній Америці очікують, що Алдоніс Стівенсон, чемпіон WBС, таки погодиться на об'єднавчий чемпіонський бій з Ковальовим. Раніше канадець, який відвідав цей поєдинок, від зустрічі з росіянином відмовлявся.

Додамо, в андеркарті цього бою Глазков "за очками" переміг Каннінгема.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram