ГоловнаСуспільствоЖиття

У київському транспорті зникнуть кондуктори

"Київпастранс" не відмовлятиметься від впровадження електронного квитка

У київському транспорті зникнуть кондуктори
Фото: http://obozrevatel.com

Комунальне підприємство "Київпастранс" назвало пріоритетною відмову від кондукторів і запровадження системи єдиного електронного квитка.

"Робота кондукторів це, звичайно, вчорашній день. Ми мусимо наблизитися до європейських стандартів. Найближчим часом завдання і пріоритет КП - відмовитися від роботи кондукторів, щоб запровадити електронний квиток. Я думаю, що цього року все-таки буде впроваджена система єдиного електронного квитка, і така проблема з кондукторами і водіями, котрі видають квитки, сама по собі відпаде", - заявив на онлайн-конференції генеральний директор "Київпастрансу" Сергій Майзель.

За його словами, планується встановити валідатори у всіх автобусах, тролейбусах і трамваях столиці.

Нагадаємо, реалізацію проекту єдиної загальноміської автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів у наземному і підземному міському пасажирському транспорті "Електронний квиток" київська влада почала на початку 2013 року. КМДА затвердила інвестором проекту на 113 млн грн ТОВ "Альфа Пей Термінал". Компанії, програвши "Альфа Пей Термінал" на конкурсі, заявили про його непрозорість.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram