ГоловнаПолітика

"Блок Петра Порошенка" повернеться до старої назви

Президентська партія знову називатиметься "Солідарність"

"Блок Петра Порошенка" повернеться до старої назви
Фото: www.dyvys.in

"Блок Петра Порошенка" повернеться до своєї попередньої назви - "Солідарність". Про це заявив лідер партії Юрій Луценко на зустрічі з делегацією Європейської народної партії, повідомляє офіційний сайт БПП.

"Блок Петра Порошенка" - європейськи орієнтована партія. Ми будемо відходити від назви "Блок Петра Порошенка" до "Солідарності", - йдеться в повідомленні.

Також глава фракції заявив, що на місцевих виборах БПП "продовжуватиме політику об'єднання партій". "Нас чекають інтеграційні процеси у місцевій політиці", - додав Луценко. За його словами, на виборах мерів БПП готовий підтримати безпартійних кандидатів.

Нагадаємо, партія "Солідарність" була перейменована у "Блок Петра Порошенка" на з'їзді 27 серпня 2014 року. Главою партії був обраний екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

На технічному з'їзді БПП в січні було ухвалено рішення перейменувати партію у "Блок Петра Порошенка - Солідарність". Активісти БПП вважають, що прив'язка до особистості президента допоможе партії отримати оптимальний результат на місцевих виборах, але після них у назві залишиться тільки "Солідарність".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram