ГоловнаПолітика

Син Пашинського прокоментував своє призначення в "Спецтехноекспорт"

Антон Пашинський спростував причетність до багатомільйонних оборудок із Суданом

Син Пашинського прокоментував своє призначення в "Спецтехноекспорт"
Фото: facebook.com/profile.php?id=100003568001195

Антон Пашинський, син нардепа Сергія Пашинського, через фейсбук прокоментував своє призначення в компанію "Спецтехноекспорт", яке спричинило суспільний резонанс.

"Близько місяця я обіймаю посаду начальника відділу в державній компанії, але я ніколи не працював і не працюю в компанії "Укроборонпром". Я не директор, не заступник, не "радник" і не "призначений керувати оборонним бюджетом країни". У моєму відділі лише 3 людини. У пресі вказується, що компанія "веде контракти на десятки мільйонів доларів із Суданом" - це не так. Судан (і невизнані об'єднання на його території) перебувають під санкціями цивілізованих країн світу, і вже тривалий час співпрацю з цим регіоном припинено. Хочу також нагадати, що експорт озброєння з України зараз фактично зупинено", - написав він на своїй сторінці.

Пашинський-молодший також розповів про себе, зазначивши, що у нього є диплом магістра міжнародної економіки, він вільно володіє англійською, є резервістом Національної гвардії.

Син нардепа зазначив, що пішов у держкомпанію з добре оплачуваної роботи (раніше він обіймав посаду в холдингу "Авангард" Олега Бахматюка), щоб допомагати країні. "Я допомагаю країні, чесно роблячи те, що вмію робити добре: шукаю компанії, які можуть постачати в Україну справжні (не мисливські) нічні приціли або тепловізори, виробників стрілецького озброєння, які можуть доробити свої гвинтівки до калібру 7,62*54, інженерів , які готові приїхати в Україну і допомогти вирішити ту чи іншу технічну задачу", - підкреслив Антон Пашинський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram