ГоловнаСвіт

У Росії анонсували скорочення в МВС

Скорочення поліцейських проводяться в рамках "оптимізації бюджетного фінансування" МВС РФ

У Росії анонсували скорочення в МВС
Полиция (архив)
Фото: EPA/UPG

Міністр внутрішніх справ Росії Володимир Колокольцев анонсував нові скорочення у відомстві в рамках оптимізації його бюджетного фінансування.

Про це повідомляє "Интерфакс".

"У рамках ухвалених урядом заходів оптимізації бюджетного фінансування відбудеться подальше скорочення чисельності органів внутрішніх справ", - заявив він, виступаючи на засіданні колегії МВС.

За словами Колокольцева, скорочення неприпустимі для співробітників, "які працюють на землі". Саме на тих, хто працює "на землі", сказав глава відомства, лежить усе основне навантаження із "захисту громадян від злочинних посягань, забезпечення громадського порядку і безпеки".

Раніше про скорочення в МВС РФ повідомлялося в лютому 2015 року. Тоді повідомлялося, що всі правоохоронні органи мусять знайти спосіб заощаджувати в рамках формування нового скороченого бюджету. Щоб не звільняти людей, відомства готові пожертвувати різними надбавками до окладів, у тому числі за напруженість у службі.

Нагадаємо, раніше в лютому повідомлялося, що доходи бюджету Росії знизяться у 2015 році на $355 млрд. А раніше в середу стало відомо, що ВВП Росії у січні впав на 1,1%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram