ГоловнаПолітика

Парламент продовжить роботу у вівторок о 12 годині

Депутати запрацювались допізна і вирішили відкласти ранкове засідання

Парламент продовжить роботу у вівторок о 12 годині
Фото: Макс Требухов

Верховна Рада завершила своє позачергове засідання о 22 годині і за пропозицією голови Володимира Гройсмана відклала початок засідання у вівторок на 12:00.

"Завтра ми маємо розпочати о 10 годині, але оскільки ми надавали завдань комітетам, є пропозиція, щоб увійти в нормальний режим, розпочати засідання о 12 годині. До цього ми проведемо погоджувальну раду, до цього ми проведемо засідання комітетів", - заявив спікер після вичерпання всіх питань порядку денного.

Пропозицію Гройсмана підтримали 244 народних депутати.

На позачерговому засіданні парламент прийняв низку важливих законопроектів, від яких залежить отримання кредиту МВФ, і низку інших проектів.

У першому читанні також було прийнято законопроекти №2259, який передбачає право міноритарного акціонера подавати позов в інтересах підприємства про відшкодування збитку, а також №2214 про те, що "Нафтогаз" має право відмовляти в постачанні газу споживачам у разі порушення проти них справи про банкрутство.

Нагадаємо, що пленарний тиждень триває з вівторка по п'ятницю, але оскільки треба було терміново приймати поправки до законодавства, необхідні для отримання грошей від МВФ, депутати вирішили зібратися ще й у понеділок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram