>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров, вивівши "Динамо" в 1/8 фіналу ЛЄ, "побив" досягнення Блохіна

"Динамо" нарешті зуміло подолати 1/16 фіналу ЛЄ

Ребров, вивівши "Динамо" в 1/8 фіналу ЛЄ, "побив" досягнення Блохіна
Фото: uefa.com

У четвер київське "Динамо" переграло "Генгам" і дісталося 1/8 фіналу ЛЄ. Гра для киян почалася непросто - в дебюті матчу гості провели серію небезпечних атак на ворота СаШо. Але поступово кияни перехопили ініціативу і на 31-й хвилині відкрили рахунок. Лукаш Теодорчик (поляк на 10-й хвилині замінив травмованого Велозу) замкнув подачу Гусєва з кутового. На початку другого тайму Буяльський класним ударом з середньої дистанції подвоїв перевагу "Динамо". Зазначимо, у гольовий атаці знову взяв участь Гусєв.

На 68-й хвилині Манданн з положення поза грою засмутив Шовковського і зробив рахунок рівним за підсумками двох ігор. Однак до овертайму справа не дійшла. На 74-й хвилині Теодорчик заробив пенальті, який реалізував Гусєв. Додамо, на 73-й хвилині у складі киян на полі з'явився 18-річний Чумак, для якого це був перший матч за "Динамо".

Жеребкування 1/8 фіналу ЛЄ відбудеться сьогодні о 14:00.

Додамо, Сергій Ребров з першої спроби подолав перший весняний єврокубковий бар'єр. Раніше під керівництвом Блохіна кияни двічі поспіль вибували з ЛЄ на стадії 1/16 фіналу. Востаннє "Динамо" проходило далі в сезоні 2010/11, коли під керівництвом Сьоміна дісталися чвертьфіналу ЛЄ (поразка від "Браги").

"Динамо" - "Генгам" 3:1

Голи: Теодорчик, 31, Буяльський, 46, Гусєв, 75 (з пенальті) — Манданн, 68 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram