ГоловнаПолітика

Меру Запоріжжя повідомили про підозру

Сіна підозрюють у порушенні порядку укладання контракту з кількома головними лікарями міста

Меру Запоріжжя повідомили про підозру
Фото: www.dyvys.in

Співробітники прокуратури 25 лютого вручили голові Запорізької міської ради Олександру Сіну повідомлення про підозру у кримінальному злочині та повістки на допит.

Про це Сін написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Мер пише, що приїжджав у Запоріжжя для зустрічі з головою обласної держадміністрації Валентином Резніченком.

"Сьогодні я поїхав назад в АТО. Між Запоріжжям та Дніпропетровськом на посту ДАІ мене зупинили і вручили підозру і повістку. Весь процес знімали три камери від правоохоронних органів", - розповів Сін.

Він повідомив, що його підозрюють у порушенні порядку укладання контракту з керівником державного комунального закладу охорони здоров'я, а саме - в незаконному продовженні трудових контрактів з кількома головними лікарями тільки на 3 місяці.

"У чому мене звинувачують, я не розумію. Питання було опрацьовано і кадровиками, і юристами", - пише мер.

Сін заявив, що в розмові з Резніченком повідомив, що в разі необхідності він готовий достроково вийти з відпустки і приїхати в Запоріжжя.

Раніше заступник прокурора Запорізької області Петро Чорний повідомляв, що прокуратура викликає Сіна на допит щодо декількох кримінальних розслідувань, які розпочаті за ознаками злочинів, передбачених ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ст.172 (грубе порушення законодавства про працю) та ст. 293 (групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram