ГоловнаПолітика

"Народний фронт" вимагає позачергового засідання Ради

Влада мусить дати суспільству сигнал про контрольованість валютного ринку, вважають у партії

"Народний фронт" вимагає позачергового засідання Ради
Фото: Александр Ратушняк

Парламентська фракція "Народного фронту" підтримує ініціативу прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка про проведення позачергового засідання Верховної Ради з метою ухвалення пакету законів, які дозволять стабілізувати фінансову систему країни.

Про це йдеться в оприлюдненій у середу заяві фракції.

"Зокрема, в "Народному фронті" підкреслили необхідність консолідованих дій усіх гілок влади для прийняття оперативних рішень, які дозволять дати суспільству чіткий сигнал про контрольованість валютного ринку", - йдеться в повідомленні.

Фракція "Народного фронту" також звернулася до всіх членів парламентської коаліції із закликом не використовувати проблеми нестабільності фінансового ринку для розхитування ситуації в країні.

"Сьогодні має проявитися відповідальність перед власною країною кожної фракції коаліції - від найбільшої до найменшої, кожного окремого депутата", - наголошується в заяві.

"Прийняття внесених на розгляд парламенту законів створить передумови для отримання Україною міжнародної фінансової допомоги, здійснення невідкладних заходів щодо стабілізації фінансової системи і зупинки панічних настроїв", - зазначили в "Народному фронті".

Раніше на сайті ВР повідомили про проведення засідання парламенту 3 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram