ГоловнаПолітика

Оприлюднено прізвища 6000 моряків, які залишилися в Криму

Список нібито передали офіцери ЧФ ВМФ Росії

Оприлюднено прізвища 6000 моряків, які залишилися в Криму
архив
Фото: EPA/UPG

Оприлюднено прізвища більш ніж 6000 військовослужбовців Військово-морських сил Збройних сил України, які залишилися в Криму.

Нардеп Антон Геращенко у своєму фейсбуці поділився посиланням на список цих військових на сайті "Миротворець". Цей сайт збирає дані про сепаратистів і громадян, які зрадили присязі на вірність народу України.

"Завдяки невідомим патріотам, які залишилися в Севастополі і мають доступ до баз даних кадрів Чорноморського флоту РФ, ми отримали доступ до бази даних із більш ніж 6000 моряків українського флоту, які зрадили присязі і перейшли на бік Росії", - написав Геращенко.

Список нібито передали сайту офіцери ЧФ ВМФ Росії.

"Додатком до листа виявився багатотисячний список зрадників із ВМС України із зазначенням ПІБ, звань, посад, дат народження, ідентифікаційних кодів тощо і т.ін. Усього близько 6000. Ми цей список зрадників цілий тиждень перевіряли по своїх каналах, і виявилося, що він справжній, повний і достовірний. Не знаємо, навіщо росіяни злили своїх нових товаришів по службі, але думаємо, що зрадників зневажають усі, навіть окупанти, на бік яких вони перейшли", - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, за даними Геращенка, інформацією із сайту "Миротворець" користуються МВС, СБУ, розвідка, прикордонна служба.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram