ГоловнаСуспільствоВійна

Командир "опорника" 40-го батальйону під Дебальцевим: "Будемо триматися до кінця"

На "Бджолі" достатньо боєприпасів, бійці мають намір стояти на своєму

Командир "опорника" 40-го батальйону під Дебальцевим: "Будемо триматися до кінця"
Архивное фото
Фото: www.facebook.com/aleksej.gerasimow

Куратор 40-го батальйону тероборони Кривбас Микола Колесник повідомив про твердий намір командира одного з опорних пунктів під Дебальцевим утримувати свої позиції, незважаючи на відсутність допомоги. Про це Колесник написав у себе на facebook.

"Наш опорник буде битися до останнього, до останнього патрона, до останньої гранати. Ми прийняли рішення стояти до кінця. БК ще є, позиція хороша. Будемо триматися, скільки зможемо. Відходити нікуди. Є поранені, але зі зброєю в руках. Не дочекалися ми допомоги, самі собі допоможемо", - процитував Колесник слова командира опорного пункту "Бджола" з позивним "Кремінь".

Нагадаємо, сьогодні ситуація на позиціях 40-го батальйону тероборони стала критичною. Бійці за більш як 2 доби так і не дочекалися візиту представника ОБСЄ та обіцяної допомоги від Генштабу.

Завтра о 9:00 родичі бійців "Кривбасу" мають намір зібратися на пікет біля будівлі Генштабу в Києві.

Допомогу розвідгрупі в околицях Дебальцевого прохання переказувати на картку ПриватБанку 5168 7572 6034 4256, Новікова Валерія. Картка для закупівлі тепловізорів і "каганців": 5168 7572 6034 4132, Новікова Валерія. Тел. для передач та координації щодо пікету 066-9415806 (Ольга).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram