ГоловнаПолітика

Переговори в Мінську продовжилися в розширеному форматі

Вихід до преси за підсумками переговорів наразі не підтверджено

Учасники переговорів в "нормандському форматі" в Мінську після протокольного фотографування перейшли у великий зал, де продовжили зустріч.

Фото: @SvobodaRadio

Про це повідомляє російське "Радио Свобода" в Twitter.

"Учасники переговорів у Мінську вийшли на фотографування, а потім перейшли у великий зал. Настрій у всіх гарний", - повідомляє видання.

За повідомленнями ЗМІ, зустріч продовжиться за участю представників делегацій, у тому числі до саміту приєдналися керівники МЗС країн "нормандської четвірки".

При цьому, як повідомляє російський "Комерсант", у переговорах у розширеному складі з російського боку, крім Володимира Путіна, також беруть участь голова МЗС Сергій Лавров, помічник президента Юрій Ушаков, заступник голови адміністрації президента - прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков і заступник міністра закордонних справ Григорій Карасін.

Тим часом білоруська служба "Радіо Свобода" повідомила, що переговори тривають вже без президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Вихід до преси за результатами зустрічі "нормандської четвірки" наразі не підтверджується. "Вихід до преси можливий, але поки що не можу сказати, що він буде точно", - повідомив журналістам один з упорядників зустрічі в Мінську.

Раніше повідомлялося, що "нормандська четвірка" в Мінську підпише декларацію про територіальну цілісність України.

Нагадаємо, 11 лютого в Мінську триває зустріч глав держав України, Німеччини, Франції та Росії з урегулювання конфлікту на сході України.

Паралельно переговори з цього питання відновила тристороння контактна група (Україна, ОБСЄ, Росія) за участю представників самопроголошених ЛНР і ДНР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram