ГоловнаПолітика

Учасники контактної групи зібралися і чекають результатів основних переговорів

Російські ЗМІ повідомляють про прибуття до Мінська ватажків ДНР і ЛНР

Учасники контактної групи зібралися і чекають результатів основних переговорів
Фото: EPA/UPG

У Мінську поновилися консультації тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання конфлікту в Україні. Про це повідомляють сайти сепаратистів. За їхніми даними, зустріч у ці хвилини відбувається в "Дипсервіс холі".

У переговорах беруть участь представники ДНР і ЛНР Денис Пушилін і Владислав Дейнего, спецпредставник голови ОБСЄ Хайді Тальявіні, екс-президент України Леонід Кучма і посол РФ у Києві Михайло Зурабов.

За даними російських ЗМІ, у Мінськ сьогодні прибули і "голови" терористичних організацій ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький - нібито для підписання документа для врегулювання збройного конфлікту на сході України в разі успіху переговорів лідерів "нормандської четвірки".

Зустріч тристоронньої контактної групи відбувалася в Мінську вчора. Після п'ятигодинних консультацій учасники зустрічі не зробили ніяких заяв для преси. Проте сьогодні в ЗМІ просочився документ з пропозиціями ДНР і ЛНР для врегулювання конфлікту. Терористи вимагають особливого статусу, виборів і відновлення соціальних виплат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram