ГоловнаПолітика

Парасюк вирішив, що Шокін - кум президента, начитавшись Інтернету

Нардеп готовий стати на шлях виправлення

Парасюк вирішив, що Шокін - кум президента, начитавшись Інтернету
Фото: Макс Левин

Позафракційний депутат, екс-сотник Майдану Володимир Парасюк у вівторок після голосування за кандидатуру нового генпрокурора Віктора Шокіна блокував трибуну парламенту, вимагаючи переголосування через випадки кнопкодавства. А у вечірньому ефірі на одному з телеканалів Парасюк безапеляційно заявив, що Шокін - кум президента.

LB.ua поцікавився в нардепа, звідки в нього така інформація.

"В Інтернеті прочитав. Такі речі (кумівство) взагалі не фіксуються. Це ж не державний документ. У нас є аналітики, політики, моральні авторитети. А я всього знати не можу - я з ними дітей не христив. Але я керуюся інформацією, яку я читаю в джерелах, яким довіряю. Якщо я помиляюся, я готовий визнати, що мені надали недостовірну інформацію. Але зараз я керуюся тим, що є в суспільстві.

Може, мені направити запит до церкви, щоб мені відповіли - кум він чи ні? Диму без вогню про такі речі не буває. Можна було багато чого іншого придумати. Я передаю громадську думку, яку мені дають виборці, преса і навіть деякі депутати. Назвав би прізвища, але не пам'ятаю", - сказав Парасюк.

Нагадаємо, що за Шокіна не голосували дві фракції коаліції - "Самопоміч" і Радикальна партія. Тоді як колишні "регіонали" демонстративно підтримали кандидатуру генпрокурора. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram