ГоловнаСуспільствоВійна

Наступ бойовиків на Дебальцеве триває, - Тимчук

Терористи намагаються захопити трасу Артемівськ - Дебальцеве

Бойовики активно наступають на Дебальцеве (Донецька область). Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Удари української артилерії по районах зосередження та шляхах пересування ударних тактичних груп противника лише відтягнули початок атак і дали частковий ефект. Незважаючи на зазнані втрати (близько 11 одиниць бойової техніки і кілька десятків знищених терористів), бойовики та російські війська одночасно на двох ділянках спробували спочатку взяти під вогневий контроль трасу Артемівськ - Дебальцеве, а потім, з підходом головних сил, перерізати шляхи постачання Дебальцевого", - повідомив Тимчук.

ІО повідомляє, що бойовики витіснили українських військових з населеного пункту Логвинове (Донецька область).

"Українська артилерія завдала послідовно двох масованих вогневих ударів по позиціях бойовиків у цьому районі, проте в результаті спостерігався лише частковий відхід розрізнених груп терористів", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, засоби протиповітряної оборони сил антитерористичної операції контролюють повітряну ситуацію в районі Дебальцевого. Також учора в штабі АТО не підтвердили інформацію про атаку російських літаків проти підрозділів Збройних сил України в районі Дебальцевого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram