ГоловнаПолітика

Росія вириє 50-кілометровий рів на кордоні з Україною

ФСБ Брянської області шукає підрядника для цієї роботи

Росія вириє 50-кілометровий рів на кордоні з Україною
Архивное фото
Фото: www.segodnya.ua

Прикордонне управління ФСБ Росії у Брянській області шукає підрядника для риття протитранспортного рову вздовж російсько-українського кордону. Відповідне повідомлення про проведення електронного аукціону розміщено на сайті держзакупівель, передає РБК-Україна.

"Протитранспортний рів призначений для створення перешкоди руху транспортних засобів. Рів є траншею глибиною і шириною по 1,5 м з укладанням вибраного ґрунту в безперервний земляний вал з одного боку", - зазначено в описі проекту.

У документації до закупівлі вказано довжину рову - 50 км (протяжність брянської ділянки російсько-українського кордону - 354 км), вартість робіт у відомстві оцінили в 10 млн руб.

Роботи планується проводити у прикордонних з Україною районах - Климовському, Стародубському, Погарському, Суземському і Севському. Брянська область межує з Чернігівською та Сумською областями України.

Нагадаємо, у зв'язку з російською агресією Україна планує встановити на кордоні з РФ так звану "Стіну", на будівництво якої в 2015 р. передбачено 300 млн грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram