ГоловнаПолітика

Тимошенко закликала нардепів поїхати в Москву на суд у справі Савченко

Басманний суд може продовжити арешт льотчиці ще на 3 місяці

Тимошенко закликала нардепів поїхати в Москву на суд у справі Савченко
Фото: Макс Требухов

Делегація "Батьківщини" збирається завтра відвідати Москву на засіданні суду у справі Надії Савченко, яка голодує вже два місяці, і закликає приєднатися до неї інших депутатів.

Про це заявила лідер фракції Юлія Тимошенко на погоджувальній раді лідерів парламентських фракцій і комітетів, інформує прес-служба партії.

"Наша фракція, всі, хто може, завтра виїжджають до суду в Москву, щоб підтримати Надію", - сказала вона. Бассманний суд Москви розглядатиме у вівторок питання про продовження арешту льотчиці ще на три місяці.

Лідер "Батьківщини" також повідомила, що звернулася до всіх народних депутатів парламенту із проханням, хто може, поїхати завтра разом із делегацією "Батьківщини" і підтримати Надію під час суду. Крім того, Тимошенко додала, що партія і фракція "Батьківщина" ні на хвилину не припиняють роботу над звільненням української льотчиці за міжнародним дипломатичним імунітетом, який вона отримала, ставши членом Парламентської асамблеї Ради Європи.

"Багато лідерів світу долучилися до того, щоб звільнити Надію, на виконання міжнародних угод про набуття чинності імунітету", - зазначила лідер фракції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram