ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО відзвітував про знищення 70 бойовиків

У суботу бойові дії на Донбасі не припинялися

Штаб АТО відзвітував про знищення 70 бойовиків

Сили антитерористичної операції в суботу, 7 лютого, ліквідували 70 бойовиків і 14 одиниць техніки на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуку.

"За даними розвідки, за минулу добу підрозділи сил АТО знищили 14 одиниць військової техніки і 70 терористів. Близько 20 злочинців отримали поранення. Серед знищеної техніки 4 танки, дві реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", дві самохідні артилерійські установки, чотири автомобілі", - сказано в повідомленні.

Протягом ночі з 7 на 8 лютого бойовики 39 разів вели вогонь по позиціях українських військових. Основний вогневий удар сконцентрований на Дебальцевському напрямку. Чотири рази місто зазнало обстрілу з "Градів" і мінометів. Крім того, бойовики стріляли по Чорнухиному, Новогригорівці і Малоорлівці. По 10 обстрілів зафіксовано на луганському та донецькому напрямках, унаслідок чого постраждали Кримське та Станиця Луганська, по яких вели вогонь з танків і артилерії.

Також у штабі зазначили, що незаконні збройні формування на Донбасі не можуть поділити зони впливу.

"У районі населеного пункту Фащівка відбулася збройна сутичка між так званими "козаками ополчення" та військовослужбовцями Російської Федерації", - заявили в штабі.

Нагадаємо, напередодні Президент Петро Порошенко на міжнародній конференції з безпеки в Мюнхені заявив, що Україна готова припинити вогонь в будь-який час.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram