ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі запобігли вибуху на залізничному мосту (оновлено)

Вибуховий пристрій встановили в районі Глухого моста на Пересипі

В Одесі запобігли вибуху на залізничному мосту (оновлено)

Вибухотехніки знешкодили потужний вибуховий пристрій, установлений на залізничному полотні в районі Пересипа в Одесі.

"Сьогодні співробітники вибухотехнічної служби міліції знешкодили потужний вибуховий пристрій, встановлений на залізничному полотні в районі Пересипа. Так у результаті дій правоохоронців відвернено терористичний акт", - написав у фейсбуці начальник прес-служби ГУ МВС в Одеській області Володимир Шаблієнко.

"Інтерфакс-Україна" з посиланням на міліцію уточнює, що вибуховий пристрій було встановлено в районі Глухого моста на Пересип. Під мостом курсують трамваї і автомобільний транспорт. На час проведення робіт з розмінування рух там перекрили.

На сайті ГУМВС в області пізніше уточнили, що повідомлення в міліцію надійшло від диспетчера залізниці о 12:40. Вибухівку виявили на перегоні ст. 1310 км. - ст. Одеса-Порт біля опори №33.

Як повідомив у своєму фейсбуці радник голови СБУ Маркіян Лубківський, виявлений вибуховий пристрій складався із семи тротилових шашок вагою 3 кг з приєднаними детонаторами і радіопристроєм для дистанційного керування. Він також оприлюднив фото вибухівки.

Нагадаємо, в п'ятницю о 3:30 в Одесі стався вибух біля відділення ПриватБанку, ще один вибуховий пристрій біля іншого відділення ПриватБанку міліція встигла знешкодити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram