ГоловнаПолітика

Коломойський використовує "справу Пукача", - представник Гонґадзе

Губернатора запідозрили в політичних іграх заради перемоги в Лондонському суді

Коломойський використовує "справу Пукача", - представник Гонґадзе
Валентина Теличенко
Фото: telekritika.ua

Справу Пукача, апеляційний розгляд якої почався в п'ятницю, використовує у своїх бізнес-інтересах Ігор Коломойський. Створюючи навколо цієї справи ажіотаж у підконтрольних йому ЗМІ, він намагається натиснути на іншого бізнесмена - Віктора Пінчука, зятя колишнього президента Леоніда Кучми.

Таку думку висловила в ефірі телеканалу ТВі представник Мирослави Гонгадзе, адвокат Валентина Теличенко, пишуть "Комментарии".

"Абсолютно не сумніваюся, що багато шуму на одному з каналів здійнялося не тому, що раптово з'явився інтерес до цієї справи, а тому що власникові цього каналу, а саме Коломойському, захотілося використовувати цю справу проти Пінчука як зятя Кучми", - завила вона.

"Політичні ігри ведуться заради перемоги Коломойського в судовому провадженні в Лондоні, яке проти нього почав Пінчук. Наскільки я розумію, Коломойський має не дуже сильну позицію в тому суді. Тому вже використовуються такі методи, які зовсім не можна вважати чистими і правильними", - уточнила Теличенко.

Нагадаємо, що Пінчук з 2013 року позивається з нинішнім дніпропетровським губернатором в Лондонському суді за право володіння акціями Криворізького залізорудного комбінату і дивідендами з них на загальну суму близько 2 млрд доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram