ГоловнаПолітика

Штаб АТО деталізував домовленості про припинення вогню в Дебальцевому

Незважаючи на домовленості, обстрілів Дебальцевого не припинили

Штаб АТО деталізував домовленості про припинення вогню в Дебальцевому
Фото: facebook.com/alex.mochanov

Прес-центр антитерористичної операції підтвердив досягнення домовленостей про припинення вогню в районі Дебальцевого.

"Учора ввечері спільним центром контролю та координації припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін досягнуто домовленостей про припинення вогню 6-7 лютого в районі міста Дебальцеве (з 10:00 до 14:00). І на ділянках доріг Дебальцеве-Вуглегірськ та Дебальцеве-Артемівськ (з 8:00 до 10:00 і з 14:00 до 17:00). Основна мета домовленостей - евакуація місцевих жителів із Дебальцевого в місто Артемівськ і Вуглегірськ", - сказано у зведеннях станом на 15:00 п'ятниці.

При цьому, як сказано в повідомленні, вранці п'ятниці на Дебальцевському напрямку терористи обстріляли з мінометів, гранатометів, артилерії населені пункти Троїцьке, Рідкодуб, Дебальцеве, Санжарівку, Міус, Чорнухине. Під вогонь реактивних систем залпового вогню потрапили Дебальцеве, Нова Григорівка, Попасна. У районі Чорнухиного і Редкобуда бойовики намагалися атакувати армійські позиції.

"Усі атаки успішно відбито з великими втратами для противника", - сказано в повідомленні.

Бойовики також активізувалися на Луганському напрямку. Чотири рази обстріляли селище Кримське. Використовували танки, міномети, артилерійські установки. Бойовики невдало намагалися штурмувати українські позиції. На цьому напрямку під вогнем опинилися Новотошківське і Щастя.

На Маріупольському напрямку було відносно спокійно.

На Донецькому напрямку обстрілу зазнали Невельське, Піски, Красногорівка, Водяне.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram