ГоловнаПолітика

Геращенко попросив пробачення в солдатської матері з мітингу біля Міноборони

Нардеп припускав, що жінка була "тітушкою"

Геращенко попросив пробачення в солдатської матері з мітингу біля Міноборони
Фото: Лиза Сергиенко

Нардеп Антон Геращенко попросив пробачення в солдатської матері за те, що вважав проплаченою її участь у мітингу біля Міністерства оборони. Про це він написав у фейсбуку.

"Її звуть Наталя Литвиненко. Вона з Борисполя, і її син Олексій Литвиненко в липні пішов добровольцем у військкомат і дійсно служить у 25-му батальйоні, який перебуває зараз у районі Дебальцевог", - повідомив він.

Цей боєць 31 січня зателефонував матері і сказав, що його друзі запитують, чи дійсно Дебальцеве оточене. Сам він цього не знав і тому попросив маму подивитися, що пишуть в Інтернеті. Коли вона передзвонила, син трубку вже не взяв, телефон був вимкнений. Телефон комбата теж мовчав. "Надія не спала всю ніч і вийшла до 12 години до Міноборони, де вже не могла стримати емоцій і стримати крик матері, збожеволілої від можливої загибелі сина", - написав Геращенко.

Увечері син подзвонив їй і сказав, що в нього все гаразд. Тоді ж вона побачила заяви Геращенка, знайшла його в фейсбуці і зв'язалася з ним. "Я, як і обіцяв, попросив пробачення в Надії Литвиненко, щодо якої я припустив, що вона може бути не справжньою матір'ю, а тітушкою. Мої вибачення були прийняті", - заявив Геращенко і як доказ опублікував фото з жінкою.

Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram