>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярославський: мене змусили продати "Металіст"

Нові власники фактично знищили харківський клуб

Ярославський: мене змусили продати "Металіст"
Фото: www.metalist.ua

Олександр Ярославський в інтерв'ю "Українському футболу" заявив, що мусив продати ФК "Металіст":

"Ми реконструювали великий міський стадіон, те саме зробили з аеропортом, довели всі об'єкти до світового рівня і провели футбольний Євро. Ось як я працюю. А те, як працюють деякі панове, ви самі бачите. Головний їхній результат у моєму місті - фактичне знищення ФК "Металіст".

Я хочу уточнити: я б не вживав слово "віджали" у контексті того, що зі мною трапилося у 2011-2013 роках. "Віджати" - це коли забирають все, а нічого не дають натомість. У моїй ситуації я продав всі об'єкти, саме продав. Не без вигоди для себе, визнаю. Однак за сприятливого стану справ цього, звичайно, не робив би. За попередньої влади я просто мусив розпродавати свій бізнес. Іноді дивуюся, що залишили те, що залишили.

"Металіст" має власника, цим власником я не є, про що ще можна міркувати?! Немає у мене зв'язків із харківською командою, і найближчим часом це навряд чи зміниться".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ярославський мусив продати "Металіст" за $300 млн. Новим президентом клубу став Сергій Курченко, який вважається людиною Олександра Януковича. Зараз харків'яни переживають не найкращі часи. Клуб не зумів викупити стадіон. Крім того через борги з зарплати практично всі зоряні легіонери покинули Харків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram