ГоловнаПолітика

Порошенко призначив Ложкіну нового заступника

На посаду в Адміністрації Президента призначено Олексія Дніпрова

Порошенко призначив Ложкіну нового заступника
Фото: Виталий Головин

Президент України Петро Порошенко призначив Олексія Дніпрова заступником глави Адміністрації Президента України замість Ігоря Райніна, який став головою Харківської обласної державної адміністрації. Відповідний указ № 54/2015 від 3 лютого опубліковано на сайті глави держави.

"Призначити Дніпрова Олексія Сергійовича на посаду Заступника Глави Адміністрації Президента України", - сказано в указі.

Останні два роки Дніпров був заступником міністра освіти і науки, молоді та спорту. На новій посаді він займатиметься питаннями документального та протокольного забезпечення, надання громадянства і державних нагород.

Дніпров народився в 1982 р., має вищу юридичну освіту. Він працював у секретаріаті комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації (2002-2005 рр.), керував службою віце-прем'єр-міністра України з гуманітарних та соціальних питань (2005 р.) та управлінням гуманітарної політики секретаріату Кабінету Міністрів України (2005-2011 рр.). З 2011 по 2013 р. обіймав посаду директора департаменту фахової експертизи секретаріату Кабінету Міністрів України, звідки і прийшов у Міністерство освіти і науки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram