>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Patriots виграли Супербоул завдяки перехопленню на останніх секундах

New England обіграв Seattle з рахунком 28-24

New England Patriots виграли 49-й Супербоул у матчі проти Seattle Seahawks завдяки перехопленню на останніх секундах. Цього року матч Супербоул проходив на стадіоні університету Фінікса в Глендейлі, штат Аризона.

Фото: EPA

Матч почався домінуванням New England Patriots, але до середини другої чверті напад Seahawks освоївся на полі і змінив перебіг гри. На велику перерву команди пішли з рівним рахунком 14-14.

У третій чверті Seahawks зуміли набрати ще десять очок, відірвалися, але в останній 15-хвилинці Patriots зробили два тачдауни і знову вийшли вперед.

Проте доля матчу вирішилася на останніх секундах. У своїй останній атаці Seahawks дісталися до "червоної зони" Patriots, після чого їм залишалося тільки зробити тачдаун, щоб перемогти. За 20 секунд до свистка зоряний квотербек "яструбів" Рассел Вілсон замість того, щоб зіграти винос і пройти останній ярд наскоком, вирішив кинути пас на Рікардо Локетта. Передача на лінію залікової зони була точною, але її перехопив "патріот" Малкольм Батлер, який просто відштовхнув Локетта.

Те саме перехоплення
Фото: EPA
Те саме перехоплення

Тож матч закінчився з рахунком 28:24 на користь Patriots. Для команди з Массачусетса це 4-й Супербоул за останні 14 років.

Квотербек Patriots Том Брейді
Фото: EPA
Квотербек Patriots Том Брейді

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram