ГоловнаСуспільствоЖиття

Половина Вуглегірська - під контролем сил АТО, - Мочанов

Тривають бої за місто, військові не мають наміру відступати

Половина Вуглегірська - під контролем сил АТО, - Мочанов
Углегорск после обстрела
Фото: www.dialog.ua/Вячеслав Аброськин

Бої за м. Вуглегірськ у Донецькій області тривають: частина міста - у бойовиків, частина залишається під контролем України. Про це повідомив з місця подій волонтер, музикант Олексій Мочанов у своєму фейсбуці. "Вуглегірськ зараз поділений навпіл. Сепари зайшли з боку Горлівки і добре пошарпали наш блокпост за залізничним переїздом, який трохи заґавився", - написав Мочанов.

За його словами, в результаті бою за блокпост є і поранені, і вбиті, і полонені з обох сторін.

"Зараз деенерівці відбили близько половини міста, у Вуглегірську тривають бої, стрілянина,... часом доходить навіть до карате. Ніхто не хоче і не збирається поступатися, наші й не будуть", - написав він.

Музикант також додав подробиці про бої, які відбуваються зараз.

"Серйозно рубаються на БП у Боцмана, так званій Палубі - туди відійшли і зайняли кругову оборону воїни ЗСУ із "горлівського" периметра. Там зараз гаряче, але всі розповіді про те, що місто наші здали - нахабна брехня. Про те, що огризаються тільки з в'їзного, давно занедбаного блокпоста на Дебальцевській дорозі - теж", - зазначив Мочанов.

Він також написав, що на дорозі від Дебальцевого до Артемівська не відбувається нічого екстраординарного - як і раніше, можливі зустрічі з диверсійними групами або влучення артснарядів.

Нагадаємо

, Антон Геращенко повідомив сьогодні, що Вуглегірськ залишається під контролем ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram