ГоловнаСуспільствоВійна

Найскладніша ситуація залишається в районі Дебальцевого, - штаб

Українська армія відповідає на обстріли терористів

Найскладніша ситуація залишається в районі Дебальцевого, - штаб
Фото: Vyacheslav Abroskin

Протягом дня найнапруженіша обстановка у зоні бойових дій зберігалася на Дебальцевському напрямку. Терористи продовжують масивні обстріли українських позицій, артилерія АТО веде контрбатарейну боротьбу. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуку.

"У районі Санжарівки бойовики тричі здійснювали штурмові дії за підтримки артилерії і танків. У результаті боїв противника відкинуто назад, наші військовослужбовці залишаються на своїх позиціях", - сказано в повідомленні прес-центру.

Під обстріл також потрапили населені пункти Луганське, Міус, Нікішине, Троїцьке. У Луганській області артилерія і реактивні системи залпового вогню бойовиків здійснюють обстріли українських опорних пунктів у районі Станиці Луганської, Щастя, Кримського, Новотошківки.

Поблизу Донецького аеропорту не припиняються обстріли з мінометів та артилерії поблизу Авдіївки, Пісків і Гранітного. "Основний вогонь бойовики зосереджували на позиціях ЗСУ в районі Мар'їнки. Наші військові утримують свої позиції, одночасно завдаючи артилерійських ударів по вогневих засобах супротивника", - сказано в повідомленні.

На Маріупольському напрямку відзначається "відносне затишшя". Протягом дня бойовики тричі обстріляли з мінометів українські позиції поблизу Чермалика та один раз - у напрямку Миколаївки.

Про втрати з боку сил АТО не повідомляється.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram