>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України в березні може зіграти з Тунісом у Львові

Михайло Фоменко ще свого слова не сказав

Збірна України в березні може зіграти з Тунісом у Львові
Фото: ФФУ

31 березня збірна України, ймовірно, проведе товариський матч проти збірної Тунісу. Гра відбудеться у Львові на "Арені". Про це в інтерв'ю "Команді" розповів глава правління компанії УФІ (партнер ФФУ, що організовує матчі) Володимир Лашкул:

"Якщо говорити про спаринг збірної України, запланований на 31 березня, то найближче до підписання контракту про проведення контрольного поєдинку цього дня ми перебуваємо з командою з Африки - Тунісом. При цьому йдеться про те, щоб матч пройшов в Україні. Саме така пропозиція буде винесена на затвердження Виконкому ФФУ.

Принципової домовленості з агентом ФІФА, який володіє ексклюзивними правами на переговори від імені федерації футболу Тунісу, досягнуто, хоча контракту поки що не підписано - його ми очікуємо з дня на день. Тунісці зацікавлені в цьому спарингу, тому що 27 березня зіграють у Японії з місцевою збірною і, повертаючись з Країни висхідного сонця, хотіли б зіграти з європейською збірною".

Нагадаємо, 27 березня наша збірна в Севільї зіграє з Іспанією в рамках відбірного циклу на Євро-2016.

Додамо, що за останні два роки збірна України провела товариські матчі з іще двома африканськими збірними: Камеруном і Нігером.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram