ГоловнаСуспільствоВійна

У полон бойовиків потрапили 8 українських військових

Бійці ВДВ збилися з дороги в тумані

У полон бойовиків потрапили 8 українських військових
Архивное фото
Фото: vartumashvili.livejournal.com

Восьмеро українських військовослужбовців потрапили в полон бойовиків через густий туман. Про це повідомив радник президента Юрій Бірюков на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Сьогодні вранці кілька десятків бійців ВДВ пішли на допомогу своїм, у Донецькому аеропорту. Густий туман, видимість була близько 20-30 метрів. Це складно пояснити мирним, які не були жодного разу на "передку", але такий туман смертельний для психіки і для людей. Особливо коли ти намагаєшся максимально непомітно наблизитися, коли ти розумієш, що будь-якої секунди тебе можуть убити. Нерви здають, швидко", - написав Бірюков.

Він зазначив, що пересуватися в таких умовах по території Донецького аеропорту вкрай складно, оскільки там немає орієнтирів.

"І вони промахнулися, промахнулися на 800 метрів, взяли трохи лівіше. І потрапили прямо в місце концентрації бойовиків. Був бій. Були загиблі. І 8 людей потрапили в полон. Напевно, офіційно це ще не озвучили, але навряд чи хтось зараз це буде заперечувати - є прізвища, є документи", - написав Бірюков.

Штаб АТО наразі не повідомляв про втрати поблизу аеропорту.

Нагадаємо, раніше сьогодні Бірюков заявив, що протягом дня нової інформації і зведень із зони аеропорту не буде, оскільки там триває спецоперація.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram