ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Росії створюють рух "Антимайдан"

Російська "еліта" побоюється Майдану в Росії

У Росії створюють рух "Антимайдан"
Владимир Путин с Александром "Хирургом" Залдостановым
Фото: EPA/UPG

Громадські діячі Росії і політики створять рух під назвою "Антимайдан", основним завданням якого буде запобігання "кольоровим революціям".

Про це повідомляє ТАСС.

До ініціативної групи увійдуть перший заступник голови організації "Бойове братство" Дмитро Саблін, глава байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр "Хірург" Залдостанов, письменник Микола Стариков, член Ради ветеранів Афганістану В'ячеслав Шабанов, чемпіонка світу з боїв без правил Юлія Березікова та інші.

"Ми розуміємо виклики сучасності, які зараз відбуваються. Бачимо, що відбувається на братській Україні. Зараз наша головна мета - не допустити "Майдан" у Росії", - розповів Саблін.

Також він розповів, що члени руху збиратимуться в тих місцях, де проводитимуть акції опозиції. "Антимайдан" матиме свій штаб, виконком і персональне членство. Рух поки, як зазначається, не оформлено юридично.

Нагадаємо, масова акція протесту почалася в Києві на Майдані Незалежності (Майдані) 21 листопада 2013 року через припинення урядом підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Протести привели до відставки президента Віктора Януковича, перевиборів і асоціації з ЄС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram