>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Безус підписав трирічний контракт із "Дніпром"

Суркіс віддав конкурентам гравця збірної України

Безус підписав трирічний контракт із "Дніпром"
Фото: football.ua

Роман Безус підписав з "Дніпром" контракт і вже відлетів з командою на збір в ОАЕ. Причому мова йде не про оренду, а про повноцінний трансфер. Сума, яку "Дніпро" заплатив за півзахисника збірної України, не розголошується. Термін угоди - 3 роки. Безус в інтерв'ю Matchday зазначив, що остаточне рішення про перехід прийняв після розмови з Маркевичем:

"Я говорив з головним тренером Мироном Маркевичем. Він переконав у правильності переходу в "Дніпро". Що він мені сказав? Це вже наш секрет.

Я був не проти підписаання з "Дніпром" повноцінного контракту. Це рішення президента клубу Ігоря Суркіса та Ігоря Коломойського.

Напередодні переходу у "Дніпро" у мене була телефонна розмова з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом. Він сказав, що до моєї роботи претензій не було. Останніми словами, які прозвучали з його вуст було: "Обіймаю! Цілую!".

У "Дніпрі" у мене буде 19 номер. Ті числа, під якими я грав в інших командах, зайняті. З вільних мені сподобався номер.

Зараз вирушаю на збори з командою. Хлопці їдуть разом із дружинами, але тому, що мій трансфер відбувся в останній момент, ми з дружиною вирішили, що вона залишиться в Києві з сином. Ми просто не встигли б зібрати речі до такої поїздки, до того ж дитині треба зробити щеплення. Мені б дуже хотілося, щоб вони були поруч".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Дніпро" може заплатити за трансфер Романа 3 млн євро.

Додамо, Безус, програвши конкуренцію Беланді, більшу частину сезону провів на лавці запасних. Тому цей трансфер вигідний і футболістам, і клубам.

Крім Романа "Дніпро" підписав контракт із бразильським захисником Ежідіо. Новачок коштував дніпропетровцям 2,25-3 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram