ГоловнаПолітика

Абромавічус узяв у радники естонку Яніку Мерило

Іноземців у владі більшає

Абромавічус узяв у радники естонку Яніку Мерило
Фото: http://biz.liga.net/

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус призначив своїм радником керуючу директорку Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій (UVCA) естонку Яніку Мерило.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЕРТ.

"Я радий вітати нового члена команди Яніку Мерило і впевнений, що її досвід, зокрема і міжнародний, у сфері розвитку підприємництва та інвестицій знадобиться і буде корисним і міністерству, і країні загалом", - прокоментував призначення Абромавічус.

На посаді радниці Мерило відповідатиме за залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного та бізнес-клімату, координацію міжнародних програм і розробку рішень електронного уряду.

Яніка Мерило є виконавчою директоркою Асоціації міжнародних інвесторів UVCA, експертом Агентства електронного уряду України, членом ради директорів UАngel і радницею голови комітету закордонних справ парламенту Естонії. Вона більш ніж 12 років присвятила питанням залучення коштів у ринки Росії, України, країн Балтії, займаючи керівні посади в кількох інвестиційних фондах Європи.

Нагадаємо, уродженця Вільнюса Айвараса Абромавічуса призначили міністром економіки України 2 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram