>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Валенсія" перервала 22-матчеву переможну серію "Реала"

"Галактікос" розтрощили у другому таймі

"Валенсія" перервала 22-матчеву переможну серію "Реала"
Фото: EPA/UPG

«Реал» програв перший матч 2015 року. У матчі 17-го туру Прімери «Галактікос» розбили на «Местальї». Антигероєм зустрічі став Криштіану Роналду. На 14-й хвилині португалець реалізував пенальті (26-й гол у сезоні), але потім не влучив у порожні ворота. Якби Криштіану забив - перемога була б у кишені «Реалу». У другому таймі Роналду також грав не найліпше, намагаючись самотужки врятувати команду. Не вдалося.

«Валенсія» ж перший тайм провалила. Левантійці, не впоравшись з емоціями, влаштували справжнє полювання на «Галактікос». Про футбол «Чес» згадали лише за 10 хвилин до перерви, створивши біля воріт Касільяса три гарні моменти. У другому таймі господарів уже було не спинити. За перші 25 хвилин другої половини «Кажани» просто знищили гранда. На 52-й хвилині Барраган за допомогою Пепе зрівняв рахунок, а на 65-й хвилині Отаменді класним ударом головою приніс «Валенсії» перемогу.

Так перервали приголомшливу переможну серію «Реала» (22 виграші поспіль!). Попри це, мадридці продовжують очолювати Прімеру. «Галактікос» із матчем у запасі (проти «Севільї») випереджають «Барсу» й «Атлетіко» на 1 очко. «Валенсія» посідає четверте місце, відстаючи від «Реала» на 5 очок.

«Валенсія» - «Реал» 2:1

Голи: Барраган, 52, Отаменді, 65 - Роналду, 14 (пен)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram