ГоловнаСуспільствоЖиття

Російський актор Панін в Одесі вибачився за антиукраїнські заяви (оновлено)

Одеські активісти "взяли в полон" актора

В Одесі активісти організації "Рада Громадської безпеки" затримали російського актора Олексія Паніна і змусили вибачитися за антиукраїнські заяви.

Про це повідомив лідер організації Марк Гордієнко в Facebook.

"Заблокували його в ресторані, поговорили, людина визнала свою провину і вибачилася багато разів на камеру, перед Одесою і Україною", - зазначив Гордієнко.

Фото: Марк Гордієнко

У свою чергу Панін, який повернувся в Москву після інциденту з одеськими активістами, розповів про те, що сталося, телеканалу "Звезда".

"Зараз смішно, а вчора смішно не було. Якщо ви хочете дізнатися, як я себе відчув, я обі...рався, чесно вам скажу. Заспокоїлись ми тільки, коли сіли на борт "Аерофлоту". Ми до останнього не могли зрозуміти, випустять нас зранку чи не випустять", - зізнався Панін.

Актор додав, що так і не зрозумів, для чого його взяли в полон, хоча "полоном це можна назвати умовно", заявив він.

"Вчора я думав тільки про свою дружину і дочку. Мені довелося вибачитися, і, напевно, вони в чомусь мають рацію. Я намагався вчора думати, як мені вийти з цієї ситуації, не вдаривши обличчям у багнюку... тому що я розумів, що якщо я не скажу їм те, що вони хочуть... Мені було страшно", - зізнався Панін.

Фото: Марк Гордієнко

Нагадаємо, Олексій Панін раніше принизливо висловлювався про українців і кримських татар. Зокрема, він заявляв, що "правильно, що Сталін їх (кримських татар - ред.) під час війни виселив з Криму". Також на питання, чи не боїться він, що його визнають в Україні персоною нон грата, Панін відповів: "А я хіба в Україні перебуваю? Я не в Україні, я в Криму!".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram