ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики відійшли від українських позицій поблизу Донецького аеропорту

На "передовій" залишилося прикриття

Бойовики відійшли від українських позицій поблизу Донецького аеропорту
Фото: Сергей Лойко

Підрозділи терористів, які брали участь в останніх атаках на позиції українських військ у районі Донецького аеропорту, залишивши на "передовій" прикриття, відійшли углиб своїх позицій. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

Раніше бойовики протягом двох діб намагалися прорватися в тил позицій українських військ, до населеного пункту Дослідне і до донецької кільцевої дороги, щоб примусити українські війська до відступу.

"Командування російських військ продовжує зосереджувати на Першотравнево-Артемівському напрямку артилерію і бронетехніку. Зауважено прибуття чергового артилерійського дивізіону (2 батареї ствольної артилерії і 1 батарея РСЗВ), а також посиленої бронегрупи (6 танків і до 20 бойових бронемашин). Триває накопичення боєприпасів і пального", - пише Тимчук.

За даними групи "ІО", бойовики проводять екстрені оборонні заходи в районі на південь від Дебальцевого. На передній край підтягують протитанкові засоби, маскують бронетехніку, розміщують додаткові вогневі засоби.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, за минулу добу в зоні бойових дій бойовики здійснили 11 обстрілів сил АТО. Про втрати не повідомляють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram