ГоловнаПолітика

Американський режисер 4 години розмовляв з Януковичем про Майдан

Снайпери з Майдану "несуть на собі відбитки пальців ЦРУ", переказав слова втікача Олівер Стоун

Американський режисер Олівер Стоун записав 4-годинне інтерв'ю з президентом-утікачем Віктором Януковичем і розповів, що на Майдані орудувала таємна "третя сила".

Про це сам режисер написав у своєму Facebook, виклавши фото з Януковичем.

Фото: Oliver Stone

Стоун розповів, що знімає "англомовний документальний фільм, який виготовляється українцями", для якого і розмовляв із Януковичем.

Як заявив Олівер Стоун, деталі висловленої ним позиції будуть представлені в цьому фільмі, подальших подробиць про який він не навів.

Як написав американський режисер, Януковича "змусили до втечі з України численними спробами вбивства" "добре озброєні радикали-неонацисти".

А Захід після цього "перевороту" продовжив переважно говорити про "Росію в Криму", тоді як насправді слід говорити про "США в Україні", але "цієї правди не повідомляють на Заході", заявив Стоун.

Фото: Oliver Stone

Режисер з посиланням на думку колишнього президента України і "багатьох свідків" розповів, що так звані снайпери, які вбивали людей в останні дні Майдану, - це "іноземні елементи, введені прозахідними фракціями", які "несуть на собі відбитки пальців ЦРУ".

Стоун додав, що зараз також знімає фільм про Едварда Сноудена, колишнім контрактником спецслужб США, який викрив таємні програми стеження за багатьма людьми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram