ГоловнаПолітика

Азаров виставив на продаж особняк у центрі Києва

Інтереси побіжного екс-прем'єра-втікача представляє Гліб Лешков

Азаров виставив на продаж особняк у центрі Києва
Фото: nashigroshi.org

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров виставив на продаж будинок на вул. Звіринецька, 1, у Печерському районі Києва. Про це свідчить видана Азаровим довіреність, копію якої оприлюднили "Наші гроші".

Довіреність Азаров оформив у московського нотаріуса 23 червня 2014 року.Згідно з документом, інтереси Азарова з продажу майна представлятиме Гліб Лешков, який обіймав керівні посади в компаніях будівельної групи "Розвиток" Олексія Азарова, сина екс-прем'єра.

Йдеться про продаж житлового будинку площею 594 кв. м і ділянки 0,1 га. Власником цієї нерухомості є особисто Микола Азаров, зокрема у 2013 році він вказав у своїй декларації будинок з аналогічною площею.

Ділянку 0,1 га Азаров отримав у приватну власність за рішенням Київської міської ради у 2003 році для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

У довіреності зазначений кадастровий номер ділянки Азарова 8000000000:82:142:0048. На цій ділянці знаходиться двоповерховий будинок. На сайтах нерухомості є інформація про трохи більший будинок у цьому районі за 3,5 млн дол.

Нагадаємо, 29 січня 2014 року прем'єр-міністр України Микола Азаров подав у відставку і покинув країну. Українські правоохоронні органи оголосили Азарова у міждержавний розшук за підозрою в розкраданні бюджетних коштів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram